Stockholm Reseach Unit

Vår bakgrund

 

Våra konsulter:

 

Yvonne Hanses Fagell, statsvetare, har tidigare arbetat som journalist och chefredaktör för tidningen Sverige i Dag. Innan hon startade Stockholm Research Unit (då med partnern Richard Tellström) arbetade hon på Kinneviksföretaget Imedia som chef för företagets analys- och researchavdelningar. Idag är Yvonne ensam ägare till Stockholm Research Unit.

 

Inriktning: Grävande journalistik, försvars- och säkerhetspolitik, medieanalys, reportage.

 

 

 

 

 

 

Malin Nyqvist Jansson är utbildad journalist och har en examen i Affärskommunikation från IHM Business School. Malin har tidigare arbetat som Key Account Manager på Observer samt tidigare på Imedia med inriktning mot politiska partier och statlig förvaltning.

 

Hon har också arbetat som producent och projektledare på produktionsbolaget Habanera och som verksamhetschef på ett friskvårdsföretag.

 

Inriktning: Politik, Statlig förvaltning, Transport, Media och kommunikation.

 

 

 

 

 

Ulf Fagell: Ulf har en långt förflutet inom informationsbranschen, där han jobbat som copywriter, produktionschef, marknadschef och konsult. Hans akademiska bakgrund är bland annat historia, samhällskunskap, ekonomi och arkeologi. Ulf som arbetar som underkonsult till Stockholm Research Unit driver två egna företag: Tacit Information och översättningsföretaget Fraze.

 

Ulfs inriktning som underkonsult till SRU: Medieanalyser, myndighetsbevakning och specialrapporter .

 

 

 

YvonneMalin NyqvistUlf